Snart sænker julefreden sig atter over Danmark. Det er tid til at være sammen med familien og nyde freden, roen og hinandens selskab – og måske en enkelt tur på kysten med fluestangen sammen med sin bedste fiskemakker. Det skal der bare være plads og tid til!

Mads og jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi er sikre på, at det nye år kommer til at byde på endnu flere fiskeeventyr og gode stunder i venners lag for jer allesammen. Hvis vi kunne give hver enkelt af jer en julekrammer, så gjorde vi det, for I har bare været med til at løfte kystflue.com i det forgangne år. Tusind tak for det!

Det er også den tid på året, hvor årskavalkaderne ruller over tv-skærmene. De giver mulighed for et tilbageblik, der sætter begivenhederne lidt i perspektiv, mens vi kigger fremad mod året, der venter lige om hjørnet.

2016 har på mange måder været et skelsættende år for kystflue.com.

Vi har lavet fluebindings-TV, vi har været afsted på over 200 kystture, vi har guidet mere end 70 gæve kystfluefiskere til fynske havørreder, vi har lanceret vores Fishtrip-koncept, Kasper har været på vildmarkstur i Vestgrønland efter stærke fjeldørreder, vi har afholdt et kystkursus om tobisfluer og en fluebindingsworkshop om kystfluer i praksis, vi har holdt foredrag og vi har skrevet over 28 blogartikler til hjemmesiden. Selvom vi har holdt en længere pause i sommerhalvåret, har der virkelig været gang i den – og vores besøgstal på hjemmesiden har også nået helt vanvittige højder i 2016, med besøgende fra stort set hele verden. Bare alene i dag, har vi haft over 1400 unikke læsere. Det er jo helt vildt!

Mads og jeg er ekstremt taknemmelige for den vedvarende interesse, som I har vist os, og vi håber, vi kan give bare lidt tilbage igen med vores billeder, skriverier, film og idéer om det altid udfordrende kystfluefiskeri og den tilhørende fluebinding. Det er dét, som kystflue.com handler om. “Dreams call for action”, som Martin Hall siger.

Vi kunne ikke være mere enige i det udsagn.

2017 ser derfor allerede alt for vild ud, og vi glæder os vanvittigt til at komme i gang. Forårets Fishtrips er allerede udsolgte, og efterårets ditto er også godt på vej. Vi er også booket til flere foredrag i løbet af foråret, bl.a. skal Kasper holde foredrag i sin gamle fiskeforening VOSF til marts om det vestgrønlandske fluefiskeri efter Arctic Char. Vores fluebindingsworkshop blev også godt modtaget, så vi har allerede planlagt to nye, én i Jylland og én her på Fyn, som vi glæder os meget til at afholde i slutningen af januar og februar. Datoerne er lige på trapperne, så følg godt med, hvis du vil sikre dig en plads. Derudover er vi blevet indbudt til at deltage i den kommende Fly Festival, som afholdes i Kolding, og det er noget, vi ser rigtigt meget frem til. På filmfronten har vi flere projekter i gang. Vi skal lave endnu mere fluebindings-TV sammen med Outdoors.direct, Mads er i gang med optagelserne til en dokumentarfilm om det fynske kystfluefiskeri sammen med en modefotograf som instruktør, og vi samarbejder også med en anden instruktør om et kortfilmsprojekt, der kommer til at handle om de mere poetiske og æstetiske aspekter af fluefiskeriet som livspraksis – det bliver meget interessant, hvis det lykkedes at realisere. Den sidste ting, som vi kan løfte sløret for, er, at Kasper er godt i gang med at skrive et samlet værk om det danske kystfluefiskeri, der udkommer i bogform til december næste år. Det bliver en bogudgivelse, som kommer til at være i en liga for sig – både sprogligt og visuelt – og den redefinerer genrerne inden for lystfiskerlitteraturen uden at gå på kompromis med respekten for traditionen. Endelig vil vi selvfølgelig fortsætte med at blogge om vores kystoplevelser, fiskeerfaringer og kystfluebinding her på siden.

Vi ses i det nye år, venner – det bliver snyggt!

De bedste kystfluehilsner og havørredjulekram,

Mads Schmidt og Kasper Thomsen – certified badasses

2 thoughts on “Tilbageblik: Dreams call for action

  1. Glædelig jul og godt nytår til jer begge også. Og tak for alle oplevelserne i det forgagene år, både de lyriske og fiskeoplevelserne sammen med jer. Ser frem til mere fra jer næste år.
    Lars

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s