Polar Magnus

For et par weekender siden var Mads og Jeg i Jylland for at optage en række episoder af Outdoors.direct Fluebindings-TV. Vi havde en super fed dag, hvor vi nørdede igennem og fik hele otte videoer i kassen – bl.a. “Tiny temper”, “The real sandeel” og “The one and only worm”, som er nogle af vores egne fluedesigns.

Anyways: Nu er den første video så klar til jer, og den har klassikeren ‘Polar Magnus’ i hovedrollen. Gode, gamle ‘Polar Magnus’ har fået lidt af en revival i denne sæson, og den har virkelig vist værd på samtlige af vores vinterture. Den flue er simpelthen for vild!

Udover at vise, hvordan vores version af ‘Polar Magnus’ bindes, så giver jeg også flere tips til, hvordan fluen skal fiskes, så den kraner havørreder + flere bindetricks, så din egen flue kommer til at sidde lige i skabet.

De resterende syv videoer vil løbende blive udgivet, så følg godt med på de sociale medier eller her på siden. Vi ved ikke, hvilken fluebindingsvideo, der får premiere næste gang, men mon ikke det bliver vores børsteormsflue?

Knæk og bræk derude – og god bindelyst ved stikket!

Bedste kystfluehilsner,

Kasper

PS: Hvis du har fået lyst til at binde fluen, men mangler materialerne, så har drengene fra outdoors.direct lavet et fedt bindesæt til en rigtig god pris, som du kan finde ved at klikke her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s