Velkommen til kystflue.com

Som I nok har opdaget, har vi netop lanceret et helt nyt blogdesign, som vi håber, I kan li’ og vil tage godt imod. Der er sket rigtig meget med kystflue.com i løbet af det sidste halve år, så vi tænkte, at tiden var den rigtige til optimere hjemmesiden, så den spiller sammen med de alle aktiviteter, vi har gang i.

Grundtanken med det nye design er, at det gerne skulle blive lidt sjovere for jer at surfe rundt på siden, finde nye informationer og/eller genlæse gamle blogindlæg.

Samtidigt har vi indkorporeret vores platforme på de sociale medier, herunder både vores Facebook-side og vores spritnye Instagram, direkte på siden. På den måde kommer vi lidt tættere på jer, fordi vi får mulighed for at dele vores kystoplevelser og/eller fluebindingsarbejde, mens de finder sted. Når det så er sagt, så fortsætter vi selvfølgelig med at blogge her på siden, som vi altid har gjort.

2016 bliver vanvittigt spændende, og vi kan godt garantere, at der kommer til at ske vilde ting i løbet af året – vi er kun lige begyndt!

Knæk og bræk til jer alle – og som altid: Tusind tak for at I læser med og følger bloggen – det er bare er stram bagline!

De bedste kystfluehilsner,

Mads og Kasper

4 thoughts on “Velkommen til kystflue.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s