Når kysten vågner, drømmer vi

Så kom dagen, hvor vores lille kystfluefilm “Når kysten vågner, drømmer vi” fik premiere – og hvilken dag! Jeg har ikke lige tal på, hvor mange, der har set filmen, men ifølge vores FB-statistik er den nået ud til hele 3.560 personer i skrivende stund – det er jo for vildt!

“Når kysten vågner, drømmer vi” er startskuddet på et samarbejde mellem outdoors.direct, som har produceret filmen, og Mads og jeg.

Vi er tilknyttet outdoors.direct som en slags uafhængige, kreative troutbums, med særligt fokus på kystfluefiskeriet efter havørred.

I begyndelsen af 2016 lancerer outdoors.direct et megasvedigt online-magazine om fluefiskeri, der kommer til at sætte nye standarder for den slags – og vi er selvfølgelig med ombord med en gigantartikel, der handler om vores perspektiv på det fynske kystfluefiskeri og hele baggrunden for det, der er blevet til kystflue.com – det bliver stort!

Derudover bidrager Mads og jeg med en kystflueserie, som vi har udviklet – og som man selvfølgelig kommer til at kunne købe materialerne til hos outdoors.direct, komplet med bindevideoer og det hele.

Kystflueserien, som I løbende kommer til at se i 2016, er tematiseret og forankret i et koncept, som tager udgangspunkt i vores grundfilosofier omkring fluebinding og havørredens biologi og habitus – og som selvfølgelig er tilpasset det praksisnære fiskeri på kysten.

Udklip - outdoors

At indlede et samarbejde med en ekstern interessent er et stort skridt for os, fordi det udfordrer den idé om absolut uafhængighed, som kystflue.com er baseret på. Det har drengene bag outdoors.direct udvist en helt særlig respekt og forståelse overfor. Vi faldt derfor pladask for deres åbenhed og ærlighed omkring, hvad de så I os – og omvendt, ikke mindst.

Vi har derfor udtænkt et samarbejde i fællesskab, der er baseret på de helt rigtige præmisser for begge parter, så Mads og jeg fortsat kan drive kystflue.com uafhængigt videre. Michael Been og Mads Pedersen, der står bag outdoors.direct, er to gutter, der har styr på deres shit, med hjertet på rette sted. De har i dén grad fingeren på pulsen, hvad angår de seneste tendenser inden for fluebinding og medier. Deres fluebindingskiosk på nettet har derfor vores varmeste anbefalinger i forhold til service og kvalitet. Støt derfor op omkring deres shop og giv dem en flyvende start – for så får I meget mere igen, det garanterer vi!

Den film, som I kan se nederst på siden, er et resultat af alt det, som samarbejdet mellem outdoors.direct og kystflue.com grundlæggende handler om – og der kommer meget mere af den slags i fremtiden. Det kan vi vist godt love. Vi har i fællesskab et større filmprojekt på tegnebrættet, som I helt sikkert kommer til at høre meget mere om inden så længe.

Da jeg skrev et blogindlæg den 23. december sidste år, havde jeg en række idéer om, hvad der skulle ske i 2015 – men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det skulle blive så fedt, som det er blevet!

Men vi er kun lige gået i gang, venner.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer, der læser med her på bloggen – I er sgu ved at være mange (rigtig mange faktisk!), og det er simpelthen overvældende, intet mindre.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et super awesome nytår, med et kærligt og taknemmeligt ‘på gensyn’ i det nye år, hvor der venter meget, meget mere af det bedste i denne verden, nemlig alt det, der har med havørreder og kystfluefiskeri at gøre!

De bedste kystflue- og julehilsner,

Kasper T.

PS. Husk at se filmen med fuld blæs på HD’en (1080P) – så spiller det bare optimalt!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s