Updates

Først og fremmest håber vi, at I alle oplever lidt havørredaction derude på kysterne. Efteråret i år er lidt anderledes end det plejer at være, hvilket kræver, at strategierne tænkes en kende anderledes. Det gælder både i forhold til, hvor vi skal finde fiskene og hvordan vi skal gribe dem an, når vi endelig får kontakt til dem. Det er ret så tidskrævende, og kystfluefiskeriet kan virkelig føles som en gedigen ‘pain in the ass’, når man kæmper sig igennem kilometerlange strækninger uden at se eller mærke liv. Omvendt er det også en kærkommen lejlighed til at eksperimentere. Vælg alternative pladser, prøv ‘testfluerne’, vær mega mobil og drop heldagsturene – og ha’ troen i behold ved hvert et kast. Vi garanterer, at når det så endelig lykkedes at overliste havørreden, så er belønningen nærmest grænseløs.

Kobberbassen

Selvom du med fordel kan teste løs, så betyder det ikke, at du skal glemme de “sikre” mønstre. Her reddede Kobberbassen sgu dagen for mig, da jeg var på en “flue-testtur” forleden.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Mads og jeg giver den fuld pedal på kysten i øjeblikket, men der skal også være tid til at passe vores hjemmeside her – og det har vi!

Det er enormt motiverende (og ret så overvældende) for os begge at se den interesse, som er blevet vist os her på det seneste – både på Facebook og her på siden. Det er simpelthen for vildt – og tusind tak for det!

Vi har derfor gang i en række spændende projekter, som er ved at tage form. Inden så længe lancerer vi et koncept, som vi har valgt at kalde SEATROUTER. Hvad konceptet nærmere går ud på, må I vente lidt med endnu, men vi kan godt love, at det bliver godt.

Har du lyst til at komme med på en kysttur sammen med Kasper, så har du muligheden nu. Datoerne er fastlagt, og du kan tjekke dem her.

Endelig kan vi anbefale, at du surfer lidt rundt på siden i den nærmeste fremtid, da vi er i fuld gang med at lave en række opdateringer, bl.a. af Kystfluer og Hotspots.

God fornøjelse og knæk og bræk derude!

De bedste kystfluehilsner,

Kasper T.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s