Luksusrejen

Jeg har lavet en lille bindebeskrivelse på denne sublime rejeimitation, der går rigtig tæt på, hvordan en naturlig reje i virkeligheden ser ud. Den har fisket forenden af mit forfang stort set hele juli måned, og den har været utrolig effektiv. Selv dage med blankt og krystalklart vand har den gjort den forskel at gøre en nultur til en vellykket og givtig tur.  IMG_4392

Der findes et utal af rejefluer på markedet, og mange af dem kan fange fisk, hvis man rammer dagen, hvor fiskene er i hughumør og synlige i vandoverfladen, så der kan kastes direkte til dem. Jeg vil derfor påstå, at der er rigtig mange rejefluer, der vil gå rent ind, og som vil blive hugget på, bare de er i bevægelse og er i livlige materialer. Der, hvor forskellen på rejefluerne findes, synes jeg, er de dage, hvor fiskeriet er svært, hvor der ikke er spottede fisk, hvor vejrforholdene måske ikke rigtigt er havørredvejr – hvor der generelt bare ikke er nogen tegn på, at fiskene er i hughumør. Det er de dage, det er vigtigt at have nogle fluer, som man kan regne med og tro på. Det vil sige, at du måske har fisket i to timer uden at mærke noget som helst, men den flue, du har på forfanget, har du så stor tiltro til, at et flueskift bare ikke kommer på tale.

IMG_4536

Sådan en flue er denne. Det er en variant af Perfect Leo Shrimp, som jeg har haft rigtig god succes med det sidste lange stykke tid. En storfanger og en flue, man kan stole på selv, når forholdene er allersværest. Fisk fluen i eksplosive indtag af 15-20 cm, som imiterer rejens eksplosive hop i vandet. Fluen er utrolig holdbar og kan holde til mange aggressive havørredhug.IMG_4541

IMG_4542IMG_4543IMG_4544

IMG_4545

IMG_4547

IMG_4548IMG_4549

IMG_4550IMG_4551

IMG_4552

IMG_4553IMG_4554

IMG_4555

IMG_4556IMG_4556

IMG_4557

IMG_4557

IMG_4558IMG_4559

IMG_4560

IMG_4561

IMG_4563

IMG_4564

Materialeliste:

Krog: Gamakatsu F314 STR 6.

Belastning: Round Wire 035

Bindetråd: UNI-Mono Fine/Clear

Munddele: Mallard Fibers Grizzly.

Gummiben: Small 6 stk.

Rejens pandetorn: Kreppede Nylon Fibers Hvid 6-8 stk.

Rejeøjne

Antenner: Hvid isbjørn 2 stk.

Antenner 2: Craft fur Tan 6-8 stk.

Rib: Dobbelt Uni-Mono Fine/Clear

Dub: Ice dub Rød

Dubkrop: STF Tan

Rejeskjold Tan

Tusch til ben: Gul og brun

Lak

God fornøjelse med binderiet og det efterfølgende fiskeri.

Venlig hilsen Mads.

5 thoughts on “Luksusrejen

  1. Hej Søren. Jeg har handlet min Craft Fúr i tre forskellige butikker. Det kommer lidt an på hvem der har det hjemme, det skal nemlig helst være den lyse Tan. Men Jagt og fiskerimagasinet, Daniel Holm og Gofishing er de steder som jeg har handlet med.
    Hilsen Mads.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s