Tilbage på sporet!

Engang imellem sker der noget uventet vigtigt; især når man kommer til at se tingene lidt udefra.

Jeg har de sidste to måneder været med i fluefiskerklubben SaltFly Fyn som fuldgyldigt medlem. Det har bestemt været en interessant oplevelse, men undervejs gik det op for mig, hvor meget jeg savnede mit eget projekt, nemlig kystflue.com.

Jeg har fået en del henvendelser fra folk, der lykønskede mig med optagelsen, men alligevel langt flere tilkendegivelser fra folk, der var semitrætte af, at jeg ikke kunne fortsætte med min hjemmeside her. Men det var en del af dealen med SFF. Sådan er det.

Men jeg kunne mærke, at det gik mig på, selvom jeg oprigtigt var glad for at være kommet med i SFF. Omvendt kunne jeg også pludseligt se det, jeg havde bygget op, nemlig hjemmesiden her, udefra, og når jeg mærkede efter indeni, så kunne jeg jo godt mærke, hvad jeg havde mest lyst til på den lange bane.

I sidste uge besluttede jeg mig så for at melde mig ud af klubben – og samtidigt vende tilbage til mit eget – og den beslutning er jeg rigtig glad for. Jeg er ikke typen, der gør ting halvt. Derfor føles det også som det helt rigtige for mig, fordi jeg nu kan koncentrere mig 100% om min egen hjemmeside igen.

Det er vigtigt for mig at sige, at jeg ingen ambition har om at være “smart-i-en-fart”, med en forventning om mange ‘læsere’ og ‘følgere’. Jeg vil bare gerne skrive om mit kystfluefiskeri, og hvis nogen vil læse med, så er jeg dybt taknemmelig for det. Derfor var det altså også lidt crazy for mig at se, at kystflue.com på ingen måde var blevet glemt, hvilket en rigtig fornuftig besøgsstatistik – inaktiviteten til trods – vidnede om, da jeg loggede på for første gang i lang tid, tidligere i dag. Tusind tak for det – det er jo helt genialt!

Men hvad skal der så ske nu – og i fremtiden?

Svaret er ret enkelt. Hjemmesiden kører selvfølgelig ufortrødent videre, men med en tilføjelse, som jeg er SÅ glad for at kunne løfte sløret for her i dag.

Mads Schmidt – som de fleste kystfluefiskere på Fyn nok har hørt om – og jeg har besluttet at teame op og drive kystflue.com videre i fællesskab.

mads og sølvtøjet

Mads Schmidt i rutineret positur. Fisken her kunne ikke stå for fristelsen, da Mads’ superrealistiske gummibensreje dansede forbi.

Mads vil primært skrive om sine kystture, grej, erfaringer og tips, sin fluebinding og meget, meget mere – og jeg tænker, at Mads’ bidrag i den grad kommer til at kvalificere det, jeg hele tiden har ønsket med hjemmesiden her; at vi alle kan blive lidt bedre til at overliste havørreden derude på kysterne og i fjordene.

Udover et fantastisk venskab, der virkeligt har udviklet sig over den sidste tid, så deler Mads og jeg også et grundlæggende værdifællesskab, der knytter sig til vores største passion, nemlig kystfluefiskeriet efter havørreden.

Derfor er jeg vanvittigt stolt over, at Mads gerne vil være med her, og jeg er fuldstændigt overbevist om, at Mads med sit humør, sin dedikation og sin ubestridelige dygtighed bliver en fornøjelse at følge her på kystflue.com. Jeg håber derfor, at I vil tage godt imod Mads.

Kystflue.com vil gennemgå en lettere omstrukturering med et nyt design i løbet af den kommende tid, men selve kernen, grundidéen og visionen fortsætter uforandret – den er Mads og jeg nemlig enige om.

De bedste kystfluehilsner – og endnu engang tusind tak, fordi I læser med! :-)

Kasper T.

thomsen og den storprikkede

Storprikket skønhed fra Hindsholm, en sommeraften i begyndelsen af juni, hvor jeg løb ind i et gennemført sublimt sølvtøjsfiskeri sammen med Mads.

6 thoughts on “Tilbage på sporet!

 1. Hej Kasper
  Det glæder mig utroligt meget at der kommer gang i kystflue.com igen, det har virkelig været savnet. Jeg ser med glæde frem til nogle gode tips og input i den kommende tid. Og et stort velkommen til Mads Schmidt, det er fedt at 2 i mine øjne så store fluefisker ikoner er samlet på denne blog, det bliver godt rigtig godt.
  Vi høres ved :-)

  Søren Slot

  Like

 2. Fedt at i slår jer sammen. Ser frem til nogle gode indlæg om vores allesammens passion :) hvis i mangler selskab siger i bare til ;)

  Like

 3. Fedt at der er gang i DK fedeste kystflue blog igen og nu med forstærkning. Jeg ser frem til en masse gode blogindlæg.

  Tight lines

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s