Ses vi på lørdag?

Jeg stod over for et semi-svært valg forleden, nemlig valget mellem en guidet tur på Djursland eller en tur i Odense inderfjord på lørdag – og ‘drum roll’… Jeg har selvfølgelig valgt en tur i fjorden!

Jeg har aldrig før deltaget på selve premieredagen, men i år skal det altså være – og jeg glæder mig helt vildt! Sidste år fik jeg denne fine blankfisk på 56 cm på min første tur i inderfjorden, så jeg håber da, at jeg kan gøre mig selv kunsten efter på lørdag:

Hø 56

VELPOLSTRET FYNSK FORÅRSSØLVTØJ. Fisken her hamrede til en old-school ‘Pattegris’, da jeg skulle til at lægge an til et nyt kast. KAPOW, sagde det! (eller noget i den stil…)

Ses vi på lørdag? Det tror jeg nok, vi gør! :-)

De bedste hilsner,

Kasper T.

PSSST, dér… – hvis du ikke er den største fan af fjordmudder, så får du lige et lille pladstip til lidt potentielt “åben-kyst-action” lige nu, nemlig Skaboeshuse på Østfyn. Jeg stemplede tre fisk på en fyraftenstur i fredags, lige midt i verdens smukkeste solnedgang, hvor alt var farvet helt gyldent.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s