Nøglefiskerprojektet og de 2000 havørreder

Hvis I har surfet lidt rundt på min side, har I nok fundet ud af, at jeg er med i det såkaldte “Nøglefiskerprojekt”, som i korte træk handler om at kortlægge forholdet mellem den vilde bestand og udsætningsfisk. Men hvordan står det så til? Projektleder Jan H. Kjeldsen har publiceret en lille update, som I kan læse her.

Det er et super spændende projekt at være en del af, synes jeg. Mine egne data afslører, at vi skal være meget taknemmelige for det store arbejde, der gøres med vandløbspleje, el-fiskeri og smoltudsætninger. Af de havørreder, jeg lander årligt, er mindst halvdelen udsatte fisk! Vi ville derfor have et markant anderledes kystfiskeri, hvis ikke Vandpleje Fyn, Havørred Fyn og andre aktører bidrog med deres helt igennem fantastiske arbejde. Godt gået!

De bedste hilsner,

Kasper T.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s