Glædelig jul og godt nytår

Julefreden og julehyggen er endelig ved at sænke sig over mit dejlige hjem. Ænderne er stegt, gaverne er på plads og juletræet er pyntet. Børnene glæder sig selvfølgelig ustyrligt til i morgen, og jeg har også hørt en lille fugl synge om, at min bedre halvdel besøgte Fyns bedste grejforretning i dag, nemlig Go-fishing, så mon ikke også farmand her bliver lidt glad i morgen, selvom det allervigtigste jo er, at vi hygger os sammen med vores kære på årets absolut hyggeligste aften! :-)

Mine fiskeaktiviteter har i den seneste tid begrænset sig til fluebinding, da det nærmest talt har været umuligt at finde bare lidt tid i kalenderen. Jeg har derfor kun været afsted på en enkelt eftermiddagstur, hvor jeg da oplevede et par kontakter, men måtte notere en nulbon i bogen. Sådan er det. Men vejret var dog heldigvis fantastisk, så en god tur med lidt frisk luft blev det da til trods alt.

Jeg har fået en del forespørgsler omkring, hvad der kommer til at ske på bloggen i det kommende år. Og jeg kan afsløre, at der kommer til at ske en række nye tiltag. Fx vil jeg arrangere en række kystflueture, hvor interesserede kan joine mig på revet og hvor vi sammen kan blive lidt klogere på de sølvblanke og på kystfluefiskeriets herligheder. Derudover vil jeg selvfølgelig fortsætte med at blogge om mine mange ture og endelig også kaste mig ud i at lave en række små instruktive videoer om mine tilgange til kystfluefiskeriet, selvfølgelig krydret med stemningssituationer og HØ-action. Men videoerne vil jeg nok godt advare om på forhånd, eftersom jeg på ingen måde er super cool foran et kamera! :-D Endelig vil jeg også opdatere ‘kystfluer’ og ‘hotspots’ – bl.a. med mine vinterfluer og med et par af de hotspots på Nordvestfyn, som jeg havde stor fornøjelse af i det forgangne efterår.

Hvis jeg her til sidst skal runde 2014-sæsonen af (den næste sæson begynder for mit vedkommende mellem jul og nytår), så vil jeg mene, at det har været et fremragende år. Mine absolut topmåneder har været marts/ april (big surprise!) og oktober/november (another big surprise!), hvor jeg virkelig har haft tur i mit fiskeri. Med det milde “vintervejr”, som vi oplever i øjeblikket og med de mange fisk omkring målet, der var oppe at hilse på i efteråret, tyder meget på, at vi får et helt og aldeles suverænt kystfiskeri på Fyn til næste år. Det kan vi kun glæde os til!

Jeg har haft så mange fede oplevelser på de fynske kyster i år, men hvis jeg skal nævne en række absolutte højdepunkter må det være de følgende:

 • Fiskeugen i vinterferien – 5 dages kystfluefiskeri i træk med flex på klingen hver dag!
 • Sommerferiemulten på 4,5 kg – ALDRIG har jeg oplevet noget så vildt!
 • Æbelø-turen – årets absolut hårdeste tur, men jeg fik en ny fantastisk fiskermakker i Mads Schmidt! :-)
 • Bonanza ved Midskov i Maj – ramte vandskiftet lige i røven kl. 04.30 om morgenen og ALT gik op i en højere enhed!
 • Gensynsturen ved Molevej – Tommy-drengen slog undertegnede med en enkelt, men en fantastisk dag var det nu!
Genudsætning

Årets største. 73 cm. Sølv. Hverringeskoven. Marts. Pattegrisen. Genudsat.

Kasper (2)

Jeg var desværre alene afsted, så fik ikke taget et trofæbillede – men glad, det var jeg nu alligevel!

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår – med tak for, at I læser med her. Må vinden og de blanke være med jer i den kommende sæson.

Kasper T.

6 thoughts on “Glædelig jul og godt nytår

 1. Og en Glædelig Jul og Godt Nytår til dig, Kasper!
  Jeg har kendt dig og din blog i ca. 6 timer nu, men jeg vil gerne takke for alle dine mange nyttige detajler.
  Jeg er knap nok kommet ordentligt i gang med flue-fiskeriet (jeg er 70 år og fik mit første flue-grej sidste sommer!). Jeg vil være begejstret , hvis jeg fik muligheden for at “joine” dig en gang i det nye år. Jeg har SÅ meget at lære, og livet er jo langt……………!
  M.v.h.
  Christian Rasmussen

  Like

 2. Hej Kasper
  Vil lige ønske dig en glædelig jul og et godt nytår sammen med din familie og dit fluegrej :)
  Jeg vil rose dig for dine fede og inspirerende indlæg på den flotte hjemmeside , som du på kort tid har fået løftet helt til tops blandt alle de fiskeblogs jeg kender .. At du er en fin fyr og en dygtig fisker hjælper nok også godt på besøgssiden ;)
  Glæder mig til en fællestur til foråret som vi har snakket om tidligere …..

  Fortsæt det gode arbejde…

  Tight Lines
  Niklas Albrechtsen
  SaltFly Fyn

  Like

 3. Hej
  Tak for en masse gode blogindlæg i løbet af året. Jeg har med stor interesse fulgt dem alle og suget til mig af viden. Lyder fedt med fælles kysttur i 2015, den er jeg ihverfald med på. Så jeg kan “vride” lidt viden ud af eksperterne :)
  Ser frem til opdateringer på din blog i 2015

  Godt Nytår
  Lars Andersen

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s