Frokostflex!

Der er efterhånden lidt længere mellem fiskene derude, men det er stadigt muligt. Med Tommys monsterfisk i tankerne, måtte jeg afsted igen – og det til en hurtig tur i frokostpausen!

Jeg udvalgte mig et hotspot, hvor jeg vidste, at der var en god sandsynlighed for flex på klingen i en helvedes fart – og ganske rigtigt: der var fisk på pladsen! :-)

Jeg havde kun tid til omkring en halv time på pladsen, men grundet mit kendskab til hotspottet, var det muligt at fiske den effektivt af. Derfor valgte jeg at fiske badekarret af i den første del og i afslutningen, hvor der var størst sandsynlighed for kontakt. Vandstanden var lidt lav, så jeg måtte med yderst forsigtighed vade et stykke ude i badekarret, hvilket normalt ikke er den bedste strategi. Men denne dag havde det åbenbart ikke den største betydning.

Efter ca. fem minutters fiskeri var den første fisk oppe at vende: en UM’er lige under målet. Tre kast senere var der for alvor bud efter fluen: SLAM sagde det bare! Ingen småpilleri, bare et resolut hug, uden dikkedarer.

De som kender mig, ved, at jeg meget sjældent hjemtager fisk, men denne her skønhed havde simpelthen indhaleret fluen, så den sad dybt i svælget – og jeg vurderede, at fisken ikke ville overleve, hvis jeg lavede for meget ravage med min krogløser. Havørreden måtte derfor til de evige jagtmarker – og den smagte i øvrigt himmelsk og bragte god glæde ved middagsbordet om aftenen.

Havørred - østfyn

Knæk og bræk derude! :-)

Kasper T.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s