Aftenfiskeri på den fynske østkyst

Forleden dag var jeg på en kort aftentur til to pladser, som jeg ville afprøve. På den første plads ved Nordenhuse mærkede jeg hurtigt et par fisk, men de huggede meget forsigtigt – og generelt var forholdene ikke optimale. Jeg besluttede mig derfor for et hurtigt pladsskifte. Pladsen ved Nordenhuse ser sådan her ud:

Nordenhuse - illustreret

Bemærk det fine rev, der (næsten) altid holder en fisk eller to. Det lange, mørke badekar holder også tit fisk, der trækker frem og tilbage langs kanterne.

Aftenens sidste plads blev Slipshavns yderkyst, som er en rigtig fed plads. Vandstanden var noget lav, hvilket ikke er optimalt, men det blev da til tre fisk i skumringen. Mest interessant var, at de blev fanget tre forskellige steder på spottet: på det store rev til højre for parkeringspladsen, ca. midt på strækningen og i knækket sidst på strækningen. Derudover var der en virkelig stor fisk helt fri af vandet, men uden for en fluefiskers rækkevidde! Pladsen ved Slipshavn ser sådan her ud:

Slipshavn, yderkyst - illustreret

SLIPSHAVN. Kontakterne er markeret med et x. Ved højvande skal pladsen helst affiskes fra land, da havørrederne ofte fouragerer i det inderste badekar. Ved lavvande skal fiskene findes lidt længere ude, fx langs kanterne mellem sand og mørk bund – og ofte i området nedenfor og til højre for parkeringspladsen (ved det første x, til venstre på billedet).

Knæk og bræk derude – det er lige nu efterårssæsonen for alvor begynder!

Kasper T.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s